En anden mulighed der kan bruges, hvis du gerne vil tilbyde en masse billedting er at lave thumbnails der linker til større versioner af billedet. Lad os antage at jeg gerne vil tilbyde tre meget flotte billeder af - lad os sige, nogle af mine biler (ønsketænkning).


Klik på et billede for at se en større udgave

Det første du gør er at fyre op under din billed editor og lave mindre udgaver af dine billeder. Det vil også hjælpe at reducere billedstørrelsen. Dette med at lave mindre udgaver er meget vigtigt. Jeg har set mange tilfælde, hvor nogen har forsøgt at lave thumbnails ved simpelthen at reducere dimensionerne i <IMG> tag'et. Alt hvad det gør er at presse det fulde billede ind på mindre plads. Det du skal gøre er at lave en mindre kopi af billedet og bruge det som et link til det større billede.

Lad os lave et. Jeg tror vi bruger Corvetten (det er den blå, hvis nogen derude af en eller anden grund skulle være i tvivl). Læg det store og det lille billede i din arbejdsmappe. Igen, det gøres ved at højreklikke billedet og vælge Gem Billede Som..!

Start med dit <IMG> tag.

<BODY>
<IMG SRC="car1-sm.gif" WIDTH=90 HEIGHT=62>
</BODY>Tilføj dine <A> tags.

<BODY>
<A><IMG SRC="car1-sm.gif" WIDTH=90 HEIGHT=62></A>
</BODY>Skriv URL'en til det store billede og bingo, færdig!

<BODY>
<A HREF="car1.jpg"><IMG SRC="car1-sm.gif" WIDTH=90 HEIGHT=62></A>
</BODY>Du kan, hvis du vil, undgå den blå ramme om link'et. Selvom, det kan også være du vil beholde det så dine besøgende kan se det er et link. Det er op til dig.

<BODY>
<A HREF="car1.jpg"><IMG SRC="car1-sm.gif" WIDTH=90 HEIGHT=62 BORDER=0></A>
</BODY>