Hjem

Tilmeld

FAQ

Service status

Teknisk support

Hvad kunderne siger

Betingelser
Verdens Første Gratis Internationale ISP

Vores installations CD

Igen, denne ide er så simpel at vi har svært ved at tro at vi er er første der gør det. Vi er et internationalt firma så CD distribution på den almindelige måde ville være alt for dyrt. I stedet har vi tilføjet vores tilslutnings software til en almindelig CD som du kan købe i enhver pladeforretning.

Gå blot ned i din lokale pladeforretning og køb Barry Manilow's Greatest Hits. Læg CD'en i din computer og lyt til musikken, helt normalt. Når du kommer nøjagtigt 2 minutter ind i 9. nummer, trykker du Ctrl >Alt >Del to gange hurtigt efter hinanden. Dette vil genstarte din maskine og starte vores forbindelses software.

Bemærk 1: Du skal lytte til alle de foregående otte numre for at systemet skal virke.
Bemærk 2 Hvis du er mere end et sekund ved siden af præcist to minutter inde i spor ni, så virker systemet ikke og du er nødt til at starte forfra.
Bemærk 3: Desværre nåede vi ikke at få vores software med på alle kopier af denne CD, så der er en risiko for at du kan komme til at købe en kopi uden vores software. Prøv to eller tre gange, spørg derefter din pladeforretning om at bytte CD'en indtil du får en med vores software.
Bemærk 4: Hvis du, når du har fået systemet til at fungere, hører en nabo spille Barry Manilow gentagne gange over fem til seks timer, så tilbyd venligst at hjælpe.

Det lyder godt! Hvad er jeres Betingelser?