Hjem

Tilmeld

FAQ

Service status

Teknisk support

Hvad kunderne siger

Betingelser
Verdens Første Gratis Internationale ISP

Betingelser

Dine forpligtelser overfor
E-wan

Du må ikke dele dit password eller brugernavn med nogen.

Du må ikke bruge denne service på en måde, hvor det kan være sandsynligt at du skaber forstyrrelser eller skade.

Du må ikke bruge denne service til at sende materiale, der er anstødeligt, fornærmende, ærekrænkende eller uanstændigt.

Du friholder fuldstændigt E-wan fra ethvert juridisk ansvar og/eller handling.

Du må ikke anvende denne service til at sende junk email eller spamme andre.

Du samtykker hermed i at dine data gøres tilgængelige til trediepart, som må spamme dig og sende dig junk email.

Dine personlige detaljer, inklusiv kredit kort nummer, gøres også tilgængelige for hackere, der jævnligt bryder ind i vores sikkerhedssystem..

Du giver dit samtykke til at dit kredit kort krediteres af firmaet for en hvilken som helst udgift vi kan tænkes at påføre dig. Desuden accepterer du at varsling af sådanne ændringer i betalinger og firma regler bliver sendt til en email adresse du aldrig bruger, og at dette opfylder vores juridiske forpligtelse overfor dig. Du vil ikke virke overrasket når dit kreditkort om tolv måneders tid trækkes for fortsættelse af denne service, selvom du troede den var gratis og at du under alle omstændigheder opgav og forlod den inden der var gået en uge, fordi den var så elendig, at den intet var værd. Du påtager dig at betale en årlig fornyelsesafgift resten af dit liv. Hvis du dør i utide går denne kontrakt viderer til din nærmeste levende slægtning. Hvis du ikke betaler betyder det fortabelse af din førstefødte søn, der vil blive udskibet til et eksotisk land og solgt til slaveri, således at vi kan få vores tilgodehavende hjem.

Du accepterer at firmaet hver sjette måned ændrer vores dial-in nummer og bekendtgør det på en webside skjult i vores teknisk support område.

Du vil ikke bande og komme med nedsættende bemærkninger om firmaet når du hører den gentagne optagettone.

Du accepterer at ethvert materiale på din gratis Web plads gøres til genstand for hån og latterliggørelse i E-wan og at den uværgeligt vil blive fjerne ved et uheld, jævnligt. Du accepterer at du ingen rettigheder har overhovedet og bør derfor afholde dig fra at spilde vores dyrbare tid ved at klage.

Du accepterer at din gratis Website vil køre på en begrænset båndbredde og downloade som en dryppende vandhane. Du erklærer dig enig i at du i at du ikke vil afsløre din web adresse til andre, så du på denne måde ikke genererer unødig trafik på linien.

Du accepterer at URL'en til din side indeholder et tilde symbol (~) og på den måde ikke kan registreres af et flertal af søgemaskiner og brugere af ældre Macs.

Du accepterer at E-wan har ret til at fjerne eller ændre matreiale på din webside, som vi ikke er enige i eller tror at hvemsomhelst i hele verden er uenige i. Du er enig i at enhver klage vi modtager angående din personlige hjemmeside, uanset den er falsk, vil resultere i øjeblikkelig fjernelse af siden. Det er meget billigere for os end at skulle konsultere en advokat.

Du accepterer at alle vores kunde service telefoner altid vil være optaget. Dette gælder dog ikke linien til nye ansøgere, som altid besvares indenfor to ringninger.

Du accepterer at vores personale anvender en nedladende tone når de behandler dine problemer selv om de ikke er særligt veluddannede og sandsynligvis ikke kender løsningen på dit problem. Du erklærer dig også enig i at du betaler en særligt høj pris for denne service.

Du indvilliger i at, hvis du opsiger din konto via email, så anerkender vi ikke at have modtaget din mail. Eftersom vi er din Internt udbyder vil vi ikke have svært ved at bevise at du aldrig har sendt den.

Du forstår og accepterer at vi vil monitorere din email og føre log over din Internet aktivitet, inklusiv de sider du besøger. Disse oplysninger vil være til rådighed for politiet, hackere som jævnligt bryder vores sikkerhedssystem, og til salg for højestbydende. Vi skal jo også tjene penge.

Du indvilliger i ikke at diskutere vores patetiske, utilstrækkelige start CD software og det faktum at den overskriver al din eksisterende Internet software og praktisk taget dominerer din computer. Selvom vi skrev softwaren og leverede den til dig, accepterer vi intet ansvar for det overhovedet og i juridisk forstand kan det lige så godt være ankommet i et rumskib fra Mars.

Belast ikke unødigt og urimeligt vores service, for eksempel ved at ringe op for at få forbindelse til internettet.


Vores forpligtelser overfor dig