Oksekød

• Beghusets peberbøf med   sauterede peberfrugter

• Bourgognegryde

• Bøf med champignon og   myntekartofler

• Eksotisk højreb i papaya   og kiwi

• GUISO

• Stifadho (Græsk   oksekødsgryde, laves   også med kaninkød)

Kalvekød

• Suppe på Kalvebryst

• Rigmandskoteletter

• Pebre med kalvekød

• Grydestegt fransk   kalvesteg

• Grillstegt kalveschnitzel   med limesauce

 
 

Bøf med champignon og myntekartofler



Ingredienser

4 Bøffer af filét (ca 2 cm)30g Smør/olie
Groft salt og peber1kgChampignons
1 Bdt persille2spskfCitron

MYNTEKARTOFLER

1kgSmå kartofler30g Smør
Hakket mynte2 Fed hvidløg

Fremgangsmåde

1. Rids fedtkanten på bøfferne.

2. Smelt smørret, brun bøfferne på begge sider, dæp varmen og steg bøfferne ca 2 min på hver side afhængig af hvor røde de skal være. Drys salt og peber på under stegningen.

3. Tag bøfferne af pamden og læg dem på varme tallerkener. Kom champignonerne på panden og lam dem småsimre ca 5 min.

4. Drys hakket persille over champignonerne og smag til med citronsaft, salt og peber.

5. Server bøfferne med myntekartofler og champignon.

Myntekartofler: Små kogte kartogfler, der er sauteret i lidt smør med hakket mynte og hvidløg.

[ Beliggenhed ]  |  [ Økologi ]  |  [ Dyrevelfærd ]  |  [ Kødkvalitet ]  |  [ Kalvekød ]  |  [ Oksekød ]  |  [ Andet ]
[ Tips ]  |  [ Opskrifter ]  |  [ Anmeldelse ]  |  [ Ren besked ]  |  [ Økologinyt ]  |  [ Bavnehøj Gedeavl ]