Oksekød

• Beghusets peberbøf med   sauterede peberfrugter

• Bourgognegryde

• Bøf med champignon og   myntekartofler

• Eksotisk højreb i papaya   og kiwi

• GUISO

• Stifadho (Græsk   oksekødsgryde, laves   også med kaninkød)

Kalvekød

• Suppe på Kalvebryst

• Rigmandskoteletter

• Pebre med kalvekød

• Grydestegt fransk   kalvesteg

• Grillstegt kalveschnitzel   med limesauce

 
 

GUISO



Ingredienser

1kgHakket oksekød2x Store løg
6x Mellemstore kartofler1/2x Hvidkålshoved
3/4kgGulerødder2dlVand
Bouillon af 1/2 Bouillonterning
1 1/2dlRis2x Tsk karry
Salt Pebber
Timian25g Margarine

Fremgangsmåde

Løg, kartofler, gulerødder og hvidkål skives eller snittes. Løg og oksekød brunes i margarine. Gulerøder, kartofler og hvidkål tilsættes, og når det er faldet noget sammen, tilsættes ris. Kogende vand og bouillon hældes over retten, og der tilsættes kryderier efter smag. Retten småsnurre under låg i Ca. 1/2 time. Guiso serveres med varme flutes, øl og brændevin. retten smager iøvrigt bedst andendagen.

[ Beliggenhed ]  |  [ Økologi ]  |  [ Dyrevelfærd ]  |  [ Kødkvalitet ]  |  [ Kalvekød ]  |  [ Oksekød ]  |  [ Andet ]
[ Tips ]  |  [ Opskrifter ]  |  [ Anmeldelse ]  |  [ Ren besked ]  |  [ Økologinyt ]  |  [ Bavnehøj Gedeavl ]