Kirstensvej 20 • 5500 Middelfart • Telefon 31247740 • Mail lmmusicimport@live.dk


MENU
Dobbeltklik på siden for
at komme tilbage til top

Da vi startede L.M. Music Import var det meningen at vi blot ville importere nogle enkelte US guitars og sælge dem til folk vi kendte, men efterhånden som tiden gik med mere og mere bladren på internettet, blev vi enige om vi skulle prøve at satse lidt større.
Det blev til at vi købte en del smukke el-guitarer, banjoer, mandoliner, ukuleler fra Vietnam og Taiwan, ikke helt almindelige guitarer, men med flotte indlæg af forskellige metaller og abelone perlemor. Der gik et stykke tid inden jeg fik øje for deres utroligt flotte og velspillende akustiske guitarer, men efter at have haft dem i hånden og hørt dem, var jeg ikke længere i tvivl, det var bare sagen.

Vi afprøver altid de nye instrumenter. Til det arbejde bruger vi Nils Ole Poulin, Ove Larsen og Laif Møller Lauridsen.
Vi vil fortrinsvis sælge vore produkter direkte til musikere, musiklærer og musikskoler, men enkelte musikforretninger vil også sælge vore akustiske guitarer, og vi tør godt love at vi altid vil bestræbe os på at skaffe gode produkter til de billigst mulige priser. Hvis vi f.eks. kan købe et billigt parti strenge eller andet, kommer det køberne til gode.
En del af vores forretning består i at skaffe instrumenter direkte til kunden, gennem vores samarbejdspartnere i bl.a. USA, Vietnam, Taiwan, Kina og Sverige. Der kommer hele tiden nye til med gode tilbud. I kan deltage ved at skrive, hvilke ting I helst vil bruge, eller hvis i kunne tænke jer et instrument


Laif præsenteres for en af de flotte AntonioTsai guitarer i en halvfærdig udgave.
der ikke findes her, eller er meget for dyrt her i Danmark. Så kontakt os og vi vil starte med at lede efter instrumentet med det samme.

 
14 dages returret ved handel via internet gælder naturligvis også her.