Til forsiden
Kirstensvej 20 • 5500 Middelfart • Telefon 31247740 • Mail lmmusicimport@live.dkMENU


Profil

Min spillekammerat og jeg fik den idé at købe nogle instrumenter på Internettet. Det viste sig hurtigt at være sjovt, men noget mere besværligt end vi først havde troet. Til at begynde med løb vi ind i nogle problemer vi ikke havde regnet med. Det viste sig man ikke bare kunne rive ned fra hylderne rundt om på alverdens Internetsider. Lange ventetider for privat køb af musikinstrumenter, moms, told og skat, lange ventetider på det internationale postkontor, gebyrer og jeg ved ikke hvad.
Det var dog så interessant, at vi valgte at stifte L.M. Music import & US Guitars, og da først denne hurdle, med masser af papirarbejde og telefonopkald, var overstået, begyndte det at hjælpe.
Så nu er det en realitet! L.M. Music Import & Us Guitars er her.

Vi har, siden vi startede i april 2008, skaffet flere ting hjem på bestilling. Det vil vi fortsætte med. Det foregår på den måde at du blot henvender dig til os, fortæller hvad du ønsker og hvad du vil bruge af penge på dit ønske, så går vi i gang med at lede. Så snart vi finder noget der kunne have din interesse sender vi billeder og prisforslag til dig. I prisen er der indregnet fragt, told og importmoms samt til sidst dansk moms. Finder vi ikke det rigtige første gang fortsætter vi bare til vi har fundet hvad du ønsker, hvis det kan lade sig gøre til de betingelser du har stillet os.

L.M. Music import sponsorer til tider instrumenter til et Band af unge mennesker mellem 13 og 15 år.
Det vi sponsorerer bliver givet på de betingelser at de unge mennesker skal passe godt på det de får, og når de eventuelt på et tidspunkt får penge til at købe bedre udstyr, skal det udstyr de har fået af os gives videre til andre unge.

Jeg håber I vil bruge vort lille firma. Vi lover at levere til meget favorable priser samt altid at have strengeinstrumenter til så bredt et udvalg af musikere som muligt, hvad enten man er professionelle eller glad amatør.

Med venlig hilsen
L.M. Music Import

 Samarbejdspartnere

 US-guitars
US-guitars har et aflåst glasrum med de ypperste akustiske guitarer i mærkerne Gibson, Martin og Taylor
 AntonioTsai
Antonio Tsai, mesterbygger fra Taiwan, har en fortid som koncertviolinist
 Testholdet
Ken Linding og Nils Ole Poulin. Klik for at læse mere om testholdet.

Sponsorater

 Skoleband

14 dages returret ved handel via internet gælder naturligvis også her.
 
Flyt din browsers nederste højre hjørne hertil for at se siden optimalt