Dit no-bullshit stjernetegn

Vandmanden (20. januar - 18. februar)

Du har en opfindsom forstand og har en tendens til at være fremskridtsvenlig. Du lyver en hel del. På den anden side er du tilbøjelig til at være skødesløs og upraktisk, hvorfor du laver den samme fejl gang på gang. Folk synes du er dum.

Fiskene (19. februar - 20. marts)

Du har en livlig fantasi, og tror tit du bliver forfulgt af politi og efterretningstjeneste. Du har kun lidt indflydelse på dine venner, og folk foragter dig fordi du praler af din potens. Du mangler tillid og er stort set en kujon. "Fiskene" gør grusomme ting mod mindre dyr.Vædderen (21. marts - 19. april)

Du er foregangsmand og nærer foragt for de fleste mennesker. Du er hidsig, utålmodig og hånlig over for andres råd. Du er ikke særlig rar.Tyren (20. april - 20. maj)

Du er praktisk og ihærdig. Du har en stædig udholdenhed og arbejder som bare helvede. De fleste mennesker synes du er hårdnakket og tykhovedet. "Tyre" har dårlig ånde, armsved, lugter og fiser meget.
Tvillingerne (21. maj - 20. juni)

Du er en hurtig og intelligent tænker. Folk kan lide dig, fordi du er biseksuel, selv om du er tilbøjelig til at forvente for meget af alle situationer. Dette betyder at du er billig. "Tvillingerne" er kendt for at begå blodskam.
Krebsen (21.juni - 22. juli)

Du er sympatisk og forstående over for andre folks problemer. De synes du er et naivt fæ. Du udsætter altid al ting. Det er derfor du aldrig laver noget af dig selv. De fleste modtagere af socialhjælp er "Krebse".
Løven (23. juli - 22 august)

Du anser dig selv for den fødte leder. Andre synes du er påtrængende. De fleste "løver" er blærerøve. Du er forfængelig og afskyr ærlig kritik. Din arrogance er forfærdelig. "Løver" er tyve.
Jomfruen (23. august - 22 september)

Du er den logiske type og hader uorden. Denne pernittengryn-holdning er modbydelig for dine venner. Du er kold og følelsesløs, og falder af og til i søvn, mens du elsker. "Jomfruer" kan blive gode buschauffører.
Vægten (23. september - 22. oktober)

Du er den kunstneriske type og er ikke særlig realistisk, hvis du er en mand, er du mere end almindelig tvivlsom. Dine chancer for arbejds- og pengemæssig vinding er fremragende. De fleste kvindelige "Vægte" er gode prostituerede.
Skorpionen (23. oktober - 21. november)

Du er skarpsindig i forretningsanliggender, og man kan tro på dig. Du vil opnå succes'ens højeste tinder på grund af din totale mangel på moral. De fleste "Skorpioner" bliver myrdet før eller senere.

Skytten (22. november - 21. december)

Du er optimistisk og entusiastisk. Du satser dumdristigt på dit held, nok fordi du mangler talent. De fleste "skytter" er fordrukne eller nakomaner. Folk griner en hel del af dig.
Stenbukken (22. december - 19. januar)

Du er konservativ og bange for at tage en chance. Du laver sjældent noget som helst og er doven. Der har aldrig eksisteret en "Stenbuk" af blot mindre betydning. "Stenbukke" bør undgå at sidde stille for længe, da hundene ellers tror du er et træ og tisser på dig.