Form Tutor v 4.0 af Joe Barta
Professional Web Design
oversat af Ewan Rasmusson
Se også: Table Tutor, Frames Tutor, JavaScript og for novicen - So, you want to make a Web Page!
Denne tutorial er en i en serie af WebTutor tutorials og er også mulig at downloade som en zip fil.
Lær det derhjemme eller hvor du nu befinder dig. Det vil ikke koste dig en øre.

Hvis du finder en fejl, så send mig en mail.

Hej. Mit navn er Joe og jeg vil vise dig hvordan du føjer interaktivitet til dine websider i kraft af <FORM> tags. Med form tag'et kan du føje Gæstebog, bestillingsformularer, meningsmålinger få feedback med mere.

Grund bestanddelen af en html formular er...

  <FORM>    start en form
  <INPUT>   spørgefter information på en eller flere forskellige måder...
  <INPUT>   ...du kan have lige så mange input felter, som du ønsker
  </FORM>   slut formen

Det er html formularer i en nøddeskal. Nu er du klar til at lave en formular! Dette vil være et godt tidspunkt at understrege at, hvis du ønsker at lære at lave kvalitets html dokumenter, så vil du være godt tjent med at tage dig tid til at lære tags'ne. Hvis du forlader dig på såkaldte "form wizards" fra "let-som-en-plet editorer", så vil du sidde med en stærkt begrænset fleksibilitet og resultatet vil sikkert ikke blive som du oprindeligt havde tænkt dig. Efter min menning er de bedste editorer tekst baserede editorer. Et par stykker af de gode er listede her. Disse editorer vil lette din kodning. De forsøger ikke at gøre det for dig.

Selvom denne tutorial ikke er "optimeret" til nogen specifik browser, kan tingene tage sig lidt forskelligt ud afhængigt af, hvilken browser du bruger.