Hjem

Tilmeld

FAQ

Service status

Teknisk support

Hvad kunderne siger

Betingelser
Verdens Første Gratis Internationale ISP

Frequently Asked Questions

Hvordan virker det?

Enkelt. Vi bruger gratis opkaldsnumre i alle lande - 800 i USA, 0800 i Uk, 900 i DK og så videre. Du ringer op til det gratis nummer, og dit opkald bliver viderestillet til vores netværkscenter i DK, hvor vi forbinder dig til internettet. Det er så enkelt at vi ikke kan fatte at ingen har tænkt på det før.

Men hvordan tjener I penge?

Det gør vi ikke. Det er den nye forretningsmodel internettet har introduceret til verden. De fleste internet firmaer tjener ikke penge. Se blot boo.com eller amazon.com eller et hvilket som helst af de andre store navne. Måden at tjene penge på internettet er ved at uddele aktier, et indledende offentligt tilbud, som det kaldes. Når E-wan.dk går på børsen, sandsynligvis med udgangen af dette år, tjener vi penge på vores aktier, selvom firmaet bliver ved med at køre med stort underskud.

Får vi også aktier?

Afgjort. Det er vores incitament til at få jer til at abonnere. De første 50.000 abonnenter får 1.000 aktier. Den næste million får 100 aktier.
Sinkerne må nøjes med 10 aktier. Vi regner med at aktierne bliver omkring 125,- værd stykket, så TILMELD DIG NU.

Hvordan får jeg mine aktier?

Simpelthen ved at registrere dig som abonnenent. Du behøver ikke engang bruge vores service, bare registrer dig. Jo flere registrerede brugere vi har, des bedre ser vi ud på aktiemarkedet og jo dyrere bliver vores aktier. Alle tjener på det, så TILMELD DIG NU.


Eller se mere om vores opkoblings CD.

Mere FAQ